Leuk dat je er bent, lees hier meer over mij en mijn fantastische plek in Wageningen.

Mijn naam is Marina Brink, ik ben nu 51 jaar en ben sinds augustus 2021 de trotse eigenaar en gastvrouw van Be-B Bed and breakfast in Wageningen. Ik wil graag deze gelegenheid benutten om mezelf aan je voor te stellen en je meer te vertellen over mijn passie voor gastvrijheid en het creëren van een unieke ervaring voor mijn gasten.

 

 

 

 

Marina Brink Eigenaresse en gastvrouw host.

Een huis met een lange toekomst

In 2002 vestigde mijn gezin en ik ons in Wageningen, waar we een warme thuisbasis vonden en al vele mooie herinneringen creëerden. Ons huis in de wijk de Boomgaarden in Wageningen heeft al snel een speciale plaats in mijn hart gekregen. Met het prachtige uitzicht over de vijver van de wijk. De ligging zo aan het einde van een doodlopende straat biedt rust en het gevoel van verbondenheid met de natuur. Het is een perfecte plek om te genieten van de schoonheid van Wageningen en de omliggende gebieden van de Utrechtse Heuvelrug, Veluwe, en grote steden zoals Arnhem of Veenendaal. Door de centrale ligging in Nederland en de nabijheid van de Duitse grens is Wageningen aantrekkelijk als woonplaats, maar ook als gast van de Be-B.

B&B aan het water in de woonwijk

Een evolutie naar gastvrijheid

Na een uitgebreide renovatie in 2009, waarbij we een dubbele garage, een kamer verplaatste en een kelder hebben bijgebouwd. In een van de kelderkamers werd een indrukwekkende thuisbioscoop gerealiseerd. Als gezin hebben we er veel gebruik van gemaakt. In 2015-2016 zijn er nog aanzienlijke verbeteringen aangebracht, waardoor het een waar genot was om de authentieke bioscoopervaring binnen handbereik te hebben in mijn eigen huis.

In de zomer van 2018 besloot mijn partner dat hij niet langer hier wilde wonen. De kamer, dat ooit zijn donkere muziekstudio was, werd volledig aangepakt en kreeg een huiselijke inrichting met lichte kleuren. Het voormalige kantoor dient nu als slaapvertrek voor gasten. Mijn vroegere bijkeuken is omgetoverd tot een sfeervolle badkamer met douche en toilet. Gelukkig is er in een deel van de garage een nieuwe bijkeuken gecreëerd, waardoor de was en voorraad nu overzichtelijk zijn georganiseerd.

Klaar voor de toekomst, duurzaam moderne Bed en Breakfast

Gastvrijheid in de Be-B Bed and breakfast

Met veel trots en enthousiasme heb ik de Be-B Bed and breakfast opgericht, waar ik mijn passie voor gastvrijheid en het delen van mijn unieke huis met anderen kan vervullen. Mijn doel is om elke gast een comfortabel en memorabel verblijf te bieden. Of je nu op vakantie bent, een weekendje weg wilt of een zakenreis maakt, ik sta klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je je direct thuis voelt.

B&B aan het water in de woonwijk

Boek je verblijf bij Be-B

Ik ben verheugd om je te verwelkomen in Be-B Bed and breakfast en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Neem gerust een kijkje op mijn website en ontdek de comfortabele kamers, de prachtige omgeving en de vele voorzieningen die we te bieden hebben. Je kunt ook direct een boeking maken via de reserveringsmodule. Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen begroeten en ervoor te zorgen dat jouw verblijf bij Be-B onvergetelijk wordt.

Comfortabele extra lange bedden