Een heerlijke mini wellness in Wageningen, voor maximaal 4 personen. Je kan genieten van jacuzzi, infraroodsauna en massage.

Kijk op de reserveringspagina voor de mogelijkheden.

Badkamer met regendouche en toilet

In de sfeervolle badkamer vind je alles wat je nodig hebt om je heerlijk op te frissen. Een heerlijke shampoo, douchegel en handzeep. Ruim voldoende handdoeken. Het toiletpapier is bewust gekozen, niet alleen functioneel, maar ook vrolijk van aard. Een goede haardroger en andere kleine toiletartikelen tot je beschikking om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Een badjas, voor ieder om je lekker in te wikkelen.

Badkamer, douche, toilet

Verschillende wellness arrangementen.

Ervaar en geniet van top tot teen.

Jacuzzi

De jacuzzi is beschikbaar voor gasten van de Be-B. Voor slechts 15 euro extra per overnachting kun je genieten van de unieke functies van de jacuzzi, waaronder water- en luchtstralen voor een massage-effect, in een aangename watertemperatuur. Het water is verrijkt met de producten van AquaFinesse deze geven een aangename geur en zijn chloorarm, zo ervaar je het ultieme wellness effect.

Gebruik maken van de jacuzzi is een geweldige manier om te ontspannen na een lange (werk)dag, sightseeing of een actieve dag buiten. Of je nu alleen, met jouw partner of een vriend(in) verblijft, de jacuzzi is de perfecte manier om te genieten van een unieke en luxe ervaring tijdens uw verblijf in de Be-B.

Ontspanningsmassage op afspraak

Verwen jezelf nog eens extra tijdens jouw verblijf in de Be-B.

Een massage kan je helpen om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Zorgt tevens voor een verbetering van de bloedcirculatie, wat kan bijdragen aan een gezondere huid, soepelere spieren en gewrichten, en een betere algehele gezondheid. Het verbetert de slaapkwaliteit.

Dan vind je dit mogelijk in een massage met de heerlijke oliën van Young Living. Deze massage wordt gegeven door de ervaren en gecertificeerde masseuse Janine. De lounge wordt hiervoor omgetoverd tot een heuse wellness ruimte met sfeervol licht, bijpassende muziek en aromatherapie.

60  minuten / 75 euro

Massage
Infrarood sauna

INFRAROODSAUNA

Het gebruik van de infraroodsauna zal een aangenaam gevoel geven na een lange dag reizen of vol activiteiten.

Een infraroodsauna maakt gebruik van infraroodstraling om de huid te verwarmen. Deze infraroodstraling dringt diep door in de huid en verwarmt het lichaam van binnenuit. Dit kan een aantal gezondheidsvoordelen hebben voor het lichaam.

Daarnaast kan de infraroodsauna ook helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de slaap. De warmte kan een ontspannend effect hebben op het lichaam en de geest. Waardoor je makkelijker gaat ontspannen en beter zal slapen.

Het is belangrijk om op te merken dat de infraroodsauna niet geschikt is voor iedereen. Het is raadzaam om een arts te raadplegen als u bepaalde medische aandoeningen of zwangerschap heeft voordat u gebruik maakt van een infraroodsauna.

Pedicure of Manicuren

Ook is het mogelijk om van een totaalpakket te genieten. Be-B werkt samen met de nagel en haarstudio op loopafstand. Je hebt de keuze uit een (luxe) manicurebehandeling of een cosmetische voetverzorging.

Laat bij de reserveringsaanvraag van de overnachting weten of je hier gebruik van zou willen maken.