Ontdek hier meer over mij en mijn fantastische plek in Wageningen.

 

Mijn naam is Marina Brink, ik ben geboren in februari 1972 en ben sinds augustus 2021 de trotse eigenaar en gastvrouw van Be-B Bed and breakfast in Wageningen. Ik woon samen met mijn jongste dochter Tamara en onze huisdieren in het huis ook aan de Opal 13. De hond Jedi een Toller retriever, een poes Mollie, ze is een Ragdoll, een waterschildpad Bricky en onze konijnen, Billie, Eddie en Ellie zijn Vlaamse reuzen.

Sinds 1997 ben ik actief bezig met het bouwen van websites, waarbij ik met veel plezier mijn opgedane ervaring en marketingkennis inzet. Deze website is het resultaat van mijn toewijding om mijn expertise te delen. Hoewel het schrijven van teksten niet mijn sterkste kant is, heb ik met zorgvuldige aandacht gewerkt aan het creëren van een informatieve en complete inhoud. Desondanks ben ik me bewust dat er mogelijk nog enkele foutjes of onvolkomenheden zijn blijven staan. Als je eventuele tenenkrommende fouten of kleine onvolkomenheden opmerkt, hoor ik graag van je. Mijn doel is om de best mogelijke website-ervaring te bieden.

 

Marina Brink Eigenaresse en gastvrouw host.

Een bijzonder huis met een lange toekomst

In 2002 vestigde mijn gezin en ik ons in Wageningen, waar we een warme thuisbasis vonden en al vele mooie herinneringen creëerden. Ons huis in de wijk de Boomgaarden in Wageningen heeft al snel een speciale plaats in mijn hart gekregen. Met het prachtige uitzicht over de vijver van de wijk. De ligging zo aan het einde van een doodlopende straat biedt rust en het gevoel van verbondenheid met de natuurlijk schoon, de vogels, het groen en het water. Het is een perfecte plek om te genieten van het bijzondere Wageningen en de omliggende gebieden van de Utrechtse Heuvelrug, Veluwe, en grote steden zoals Arnhem of Veenendaal. Door de centrale ligging in Nederland en de nabijheid van de Duitse grens is Wageningen aantrekkelijk als woonplaats, maar ook als gast van de Be-B.

B&B aan het water in de woonwijk

Een evolutie naar gastvrijheid

Na een uitgebreide renovatie in 2009, waarbij we een dubbele garage, een kamer verplaatste en een kelder hebben bijgebouwd. In een van de kelderkamers werd een indrukwekkende thuisbioscoop gerealiseerd. Als gezin hebben we er veel gebruik van gemaakt. In 2015-2016 zijn er nog aanzienlijke verbeteringen aangebracht, waardoor het een waar genot was om de authentieke bioscoopervaring binnen handbereik te hebben in mijn eigen huis.

In de zomer van 2018 besloot mijn partner dat hij niet langer hier wilde wonen. De kamer, dat ooit zijn donkere muziekstudio was, werd volledig aangepakt en kreeg een huiselijke inrichting met lichte kleuren. Het voormalige kantoor dient nu als slaapvertrek voor gasten. Mijn vroegere bijkeuken is omgetoverd tot een sfeervolle badkamer met douche en toilet. Gelukkig is er in een deel van de garage een nieuwe bijkeuken gecreëerd, waardoor de was en voorraad nu overzichtelijk zijn georganiseerd.

Klaar voor de toekomst, duurzaam moderne Bed en Breakfast

Gastvrijheid in de Be-B Bed and breakfast

Met veel trots en enthousiasme heb ik de Be-B Bed and breakfast opgericht, waar ik mijn passie voor gastvrijheid en het delen van mijn unieke huis met anderen kan vervullen. Mijn doel is om elke gast een comfortabel en memorabel verblijf te bieden. Of je nu op vakantie bent, een weekendje weg wilt of een zakenreis maakt, ik sta klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je je direct thuis voelt.

B&B aan het water in de woonwijk

Ik heb een leuk e-book gemaakt, vraag het hier aan!

Ik heb allerlei extra informatie over Wageningen en omstreken en mogelijkheden binnen de Be-B verzameld in een mooi e-book. Het is een mooie aanvulling op de website geworden, vraag het e-book hier aan.

Het schrijven ervan heeft een aantal maanden geduurd, maar ben erg trots op het resultaat.

Boek je verblijf bij Be-B

Ik ben verheugd om je te verwelkomen in Be-B Bed and breakfast en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Neem gerust een kijkje op mijn website en ontdek de comfortabele kamers, de prachtige omgeving en de vele voorzieningen die we te bieden hebben. Je kunt ook direct een boeking maken via de reserveringsmodule. Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen begroeten en ervoor te zorgen dat jouw verblijf bij Be-B onvergetelijk wordt.

Voor beschikbare data kijk dan op de reserveringspagina

Comfortabele extra lange bedden