Lounge, minibar, dart, voetbaltafel, extra bedden mogelijk
Dartbord, met pijltjes van Michael van Gerwen.
Extra bed
Volg de trap naar de benedenverdieping en daar is nog heel veel te beleven. Onder andere een lounge met een minibar vol gekoelde dranken. Er is keuze uit verschillende frisdranken, Wagenings bier, rode en witte wijn en verschillende zoete en zoute snacks. In de ruime kelder bevindt zich een sfeervolle lounge waar het heerlijk vertoeven is. Of je nou een film wilt kijken, muziek wilt luisteren, een boek wilt lezen, een potje darten of tafelvoetbal spelen, er is voor elk wat wils. In de lounge is het mogelijk verschillende sferen te creëren met Phillips Hue kleuren verlichting of het daglicht paneel. Er zijn verschillende tijdschriften, boeken, gezelschapsspellen aanwezig. Heb je zin in een potje tafel voetbal? Of wil je een pijltje gooien op het dartbord? Houd je misschien van yoga of fitness dan zijn er verschillende handzame fitness accessoires die je kan gebruiken.
Als kers op de taart is er een Playstation 5. Erg leuk om te spelen via de beamer en het grote scherm. Spellen zoals GTA, FIFA, Spider-Man, Knack en nog veel meer.
Live tv of een film kijken gaat ook via de beamer op het scherm, net iets anders dan thuis. Kies een film uit de enorme collectie en ervaar het vervlogen tijdperk van de videotheek. In de naast gelegen ruimte is er een infraroodsauna waar je helemaal tot rust kunt komen, lees hierover op de pagina wellness. Zoals je misschien al ontdekt hebt er is van alles mogelijk om je verblijf nog leuker te maken.
In deze kamer kan, indien gewenst, een derde en zelfs vierde bed worden geplaatst, waardoor in totaal 4 personen comfortabel in de Be-B kunnen verblijven.
****
REVIEW;
4/5/2022
Geweldig!
Bedankt voor de gastvrijheid.
 ♥ Tom en Merian