Slaapkamer

Deze stijlvolle bed and breakfast is geschikt voor maximaal 4 personen.
Op de begane grond bevindt zich de slaapkamer met voldoende opbergruimte en een compacte, maar luxe ingerichte privébadkamer.
De gezellige slaapkamer beschikt over twee heerlijke eenpersoons bedden met matrassen van het merk Matt Sleeps welke een heerlijke nachtrust garanderen. Deze kunnen ook tegen elkaar aan geschoven worden.
Vanuit de slaapkamer is er een prachtig uitzicht op de privétuin inclusief terras. Hiervan kunt u gedurende uw verblijf onbeperkt genieten.
Het ontbijt wordt geserveerd tussen 7.30 uur en 10.30 uur, zondag vanaf 8.30 uur. De avond ervoor kunt u het gewenste tijdstip hiervoor afspreken.
Het ontbijt kan op de kamer worden genuttigd of bij goede weersomstandigheden in de tuin.
De tijd en samenstelling van het ontbijt wordt de avond ervoor met u besproken. Zodat het ontbijt geheel naar wens kan worden verzorgd.
Er is een leuke koffiehoek met koffie en verschillende theesoorten. Ook is er een minibar met gekoelde dranken. Er is keuze uit verschillende frisdranken, Wagenings bier, rode en witte wijn en verschillende zoete en zoute snacks.
Vanuit de slaapkamer kom je in de badkamer dat is voorzien van vloerverwarming, een regendouche, een handdouche, een wastafel en zwevend toilet.
In de ruime kelder bevindt zich een sfeervolle lounge waar het heerlijk vertoeven is. Of u nu een film wilt kijken, muziek wilt luisteren, een boek wilt lezen, een potje darten of tafelvoetbal spelen, er is voor elk wat wils. In de lounge is het mogelijk verschillende sferen te creëren met Phillips Hue kleuren verlichting of het daglicht paneel. In deze kamer kunnen extra slaapplekken worden gerealiseerd.
Er zijn verschillende tijdschriften, boeken, gezelschapsspellen aanwezig. Heb je zin in een potje tafel voetbal? Of wil je een pijltje gooien op het dartbord? Houd je misschien van yoga of fitness dan zijn er verschillende handzame fitness accessoires die je kan gebruiken.
Als kers op de taart is er een Playstation 5. Erg leuk om te spelen via de beamer en het grote scherm. Spellen zoals GTA, FIFA, Spider-Man, Knack en nog veel meer.
Tv of een film kijken op een van de streamingdiensten gaat ook via de beamer op het scherm, net iets anders dan thuis.
Kies een film uit de enorme collectie en ervaar het vervlogen tijdperk van de videotheek.
In de naast gelegen ruimte is er een infraroodsauna waar je helemaal tot rust kunt komen, lees hierover op de pagina wellness.
Dit alles is mogelijk om je verblijf nog leuker te maken.