In de Be-B kan je uit onderstaande arrangementen kiezen. Ervaar en geniet van top tot teen.

Jacuzzi

De jacuzzi is beschikbaar voor gasten van de Be-B. Voor slechts 15 euro extra per overnachting kunt u genieten van de unieke functies van de jacuzzi, waaronder water- en luchtstralen voor een massage-effect, in een aangename watertemperatuur. Het water is verrijkt met de producten van AquaFinesse deze geven een aangename geur en zijn chloorarm, zo ervaar je het ultieme wellness effect.

Gebruik maken van de jacuzzi is een geweldige manier om te ontspannen na een lange (werk)dag, sightseeing of een actieve dag buiten. Of u nu alleen, met uw partner of een vriend(in) verblijft, de jacuzzi is de perfecte manier om te genieten van een unieke en luxe ervaring tijdens uw verblijf in de Be-B.

Ontspanningsmassage

Verwen jezelf nog eens extra tijdens jouw verblijf in de Be-B, waarom?

Een massage kan je helpen om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Zorgt tevens voor een verbetering van de bloedcirculatie, wat kan bijdragen aan een gezondere huid, soepelere spieren en gewrichten, en een betere algehele gezondheid. Het verbetert de slaapkwaliteit.

Dan vind je dit mogelijk in een massage met de heerlijke oliën van Young Living. Deze massage wordt gegeven door de ervaren en gecertificeerde masseuse Janine. De lounge wordt hiervoor omgetoverd tot een heuse wellnessruimte met sfeervol licht, bijpassende muziek en aromatherapie.

25 minuten / 30 euro

45 minuten / 50 euro

INFRAROODSAUNA

Het gebruik van de infraroodsauna zal een aangenaam gevoel geven na een lange dag reizen of vol activiteiten.

Een infraroodsauna maakt gebruik van infraroodstraling om de huid te verwarmen, in plaats van de lucht zoals in een traditionele sauna. Deze infraroodstraling dringt diep door in de huid en verwarmt het lichaam van binnenuit. Dit kan een aantal gezondheidsvoordelen hebben voor het lichaam.

De verhoogde bloedcirculatie die ontstaat door de warmte kan helpen bij het verminderen van pijn en spierspanningen, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de flexibiliteit van de gewrichten.

Daarnaast kan de infraroodsauna ook helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de slaap. De warmte kan een ontspannend effect hebben op het lichaam en de geest, waardoor het makkelijker is om te ontspannen en te slapen.

Verder kan het ook bijdragen aan een verbeterde huidconditie. De warmte kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit de huid en het verminderen van onzuiverheden.

Het is wel belangrijk om op te merken dat de infraroodsauna niet geschikt is voor iedereen. Het is raadzaam om een arts te raadplegen als u bepaalde medische aandoeningen of zwangerschap heeft voordat u gebruik maakt van een infraroodsauna.

Het is ook mogelijk om van een totaal pakket te genieten. Be-B werkt samen met de nagel en haarstudio op loopafstand. Je hebt de keuze uit een (luxe) manicurebehandeling of een cosmetische voetverzorging.

Laat bij de reserveringsaanvraag van de overnachting weten of je hier gebruik van zou willen maken.