Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Hallo, mijn naam is Marina Brink en ik ben sinds augustus 2021 de trotse eigenaar en gastvrouw van Be-B Bed and Breakfast in Wageningen. Ik wil graag deze gelegenheid benutten om mezelf aan je voor te stellen en je meer te vertellen over mijn passie voor gastvrijheid en het creëren van een unieke ervaring voor mijn gasten.

Een huis met een lange toekomst

In 2002 ben ik samen met mijn gezin in Wageningen komen wonen. Hier hebben we een warme thuisbasis gevonden en hebben we vele mooie herinneringen gemaakt. Ons huis, op de Boomgaarden in Wageningen, heeft altijd een bijzondere plek in mijn hart gehad. Met een prachtig uitzicht en een locatie aan het einde van een doodlopende straat, biedt het rust en een gevoel van verbondenheid met de natuur. Het is de ideale plek om te genieten van de schoonheid van Wageningen en de omgeving.

Een evolutie naar gastvrijheid

Na een grote verbouwing in 2009, waarbij we een dubbele garage, een aanbouw en een kelder waarin er een fantastische bioscoop werd gerealiseerd. De kelder werd in 2021 getransformeerd tot een bijzondere lounge waar nu de gasten kunnen ontspannen, een spelletje kunnen spelen, een boek kunnen lezen of kunnen genieten van muziek, televisie en films. Het oude kantoor is nu het slaapvertrek voor de gasten. En mijn oude bijkeuken is nu een sfeervolle badkamer met douche en toilet.

Gastvrijheid in de Be-B Bed and Breakfast

Met veel trots en enthousiasme heb ik de Be-B Bed and Breakfast opgericht, waar ik mijn passie voor gastvrijheid en het delen van mijn unieke huis met anderen kan vervullen. Mijn doel is om elke gast een comfortabel en memorabel verblijf te bieden. Of je nu op vakantie bent, een weekendje weg wilt of een zakenreis maakt, ik sta klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je je direct thuis voelt.

Boek jouw verblijf bij Be-B

Ik ben verheugd om je te verwelkomen in Be-B Bed and Breakfast en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Neem gerust een kijkje op mijn website en ontdek de comfortabele kamers, de prachtige omgeving en de vele voorzieningen die we te bieden hebben. Je kunt ook direct een boeking maken via de reserveringsmodule. Ik kijk er naar uit om je binnenkort te mogen begroeten en ervoor te zorgen dat jouw verblijf bij Be-B onvergetelijk wordt.