Ik ben Marina Brink en woon met mijn twee dochters op een prachtige locatie in Wageningen.
Het is al langer een wens ons huis geschikt te maken om er een B&B in te maken, en dat is gelukt.

De eerste gasten hebben hier een paar heerlijke dagen kunnen verblijven en gingen zeer tevreden de deur weer uit, met de belofte weer eens terug te komen. Dat was erg fijn om te horen.

Buiten dat ik heb gezorgd voor twee heerlijke bedden, een fijne doucheruimte is er een hoop aandacht gegeven aan de duurzaamheid van het huis en spullen die worden gebruikt in de B&B. De energie wordt opgewekt door de 88 zonnepanelen op het dak van het huis en het warm water en de verwarming worden dan ook elektrisch verwarmt.

Voor meer informatie over de duurzaamheid mag je altijd mailen met info@be-b.nl

In het tuingedeelte dat voor de gasten is gereserveerd staat een ruim konijnenverblijf voor onze Vlaamse reuzen, Beertje en Billie. De verzorging doen we zelf, gasten mogen de konijnen wel aaien. Niet optillen. Voeren alleen in overleg. De welzijn van onze dieren staat voorop. Daarom is het alleen mogelijk een hond mee te nemen naar het verblijf als het welzijn van de konijnen optimaal blijft, dus altijd op voorhand overleggen.

Om de tijd vooruit te zijn hebben we geïnvesteerd in een laadpaal voor elektrische auto’s. Dus het is mogelijk om de auto bij te laden terwijl je hier van de overnachting geniet en bij vertrek weer vele kilometers kan rijden.

Dit is het leukste en het lastigste om te doen. Ik wil heel graag iets schrijven over de Be-B en zou je uren kunnen vertellen over de plannen en hoe de uitvoering ervan gaat. Maar ik weet dat ik niet altijd even handig in de juiste Nederlandse taal en wil mij daarvoor op voorhand verontschuldigen.

Lees mee hoe dit avontuur is begonnen en over het vervolg. Vertellen doe ik erg graag, schrijven vind ik lastiger, maar ik denk dat het een enthousiast geheel gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *