Een zwoele nazomerse dag bij Be-B: Verwennerij van Zonsopgang tot Zonsondergang

 

Het ochtendgloren is soms nauwelijks te bevatten, als de eerste zonnestralen de Be-B tuin beginnen te kietelen. De belofte van een warme zomerdag hangt in de lucht.  In de middag bieden het huis en de bijzondere moerbeiboom een welkome verkoeling voor gasten die op zoek zijn naar de perfecte ontsnapping.

 

Terwijl in de avond de zon zich ook laat zien, schildert ze gouden strepen over de jacuzzi en zet ze de tuin in een magisch licht. De Adirondack stoelen in de tuin lonken uitnodigend, de oostelijke ligging van de tuin betekent dat je vaak kan genieten van het beste van twee werelden – zonneschijn zonder de hinderlijke wind, dankzij de ligging van het woonhuis. Als je goed luistert, kun je het riet horen fluisteren in de vijver voor Be-B, waardoor je je midden in de natuur voelt en je toch in het middelpunt van Wageningen verblijft.

 

Voor degenen die wat meer verwennerij willen, biedt de jacuzzi een oase van rust en privacy. Of je nu van plan was om te ontspannen in de stralende zon of de frisse avond, het is de perfecte plek om tot rust te komen. Weet je dat een jacuzzi sessie tijdens een regenbui of zelfs lichte vorst een bijzonder betoverende ervaring kan zijn.

 

Mocht het weer zich van zijn meest onstuimige kant laten zien, dan hoef je je bij Be-B absoluut niet te vervelen. De lounge biedt een scala aan mogelijkheden om volledig te ontspannen. Wat dacht je van een film in de bijzondere bioscoopruimte? Laat je meeslepen door het grote scherm en het kristalheldere geluid. Of misschien wil je je competitieve kant laten zien door een paar pijltjes te gooien op het dartbord.

 

En als je echt op zoek bent naar ultieme en complete ervaring informeer dan naar de mogelijkheden voor een massage? Be-B staat bekend om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, een massage kan je dag transformeren in fantastische vakantie sferen.

 

Waarom nog langer aarzelen? Kom en beleef zelf de magie van een verblijf bij Be-B, waar de zon oprijst en de jacuzzi geduldig op je wacht en de mogelijkheden onbegrensd zijn. Een verblijf hier wordt absoluut als een zomerse herinnering die je nooit meer zult vergeten. En wie weet, misschien zul je al snel hunkeren naar nog meer van deze zwoele zomerdagen bij Be-B.