“Schatje. Ik heb een koffer gepakt. Ik neem je mee. Even wat Qualitytime met je moeder.”
Met een zucht draait mijn puber zich om van zijn bureau stoel. Ondanks zijn kop telefoon hoort hij het woord koffer en laat hij een diepe zucht.
“Wat mam! Wat wil je nu weer gaan doen?”
Deze game freak van bijna 14 jaar oud zit helemaal niet te wachten op een uitstapje met z’n moeder.
Deze pré gast wil gewoon het liefst met rust gelaten worden.
“Papa gaat je kamer leeg maken, zodat er een groter bed voor je inpast. Dus wij lopen hier in de weg.” Was mijn pleidooi om hem in een goede mood te krijgen.
Na nog wat mokken, maar met het fijne vooruitzicht dat zijn bed straks wel super zal zijn, sloft hij achter me aan.
“Waar gaan we dan naar toe mam? Waar in hemelsnaam kunnen wij ons ZONDER dat ik me verveel twee dagen vermaken?”
“Let maar op schat. We gaan naar een geweldige plek. Waar het voor jou en mij allebei super leuk zal zijn.”
En zo kwamen wij aangereden in Wageningen. Het is voor ons vrijwel om de hoek. En met zijn wenkbrauw omhoog, verbaast hij zich over deze plek.
“Jeetje mam. Bij wie is dit? Ik dacht gewoon een saai hotelletje? Haha We hebben hier gewoon een vette tuin. Kijk die leuke grote konijnen dan! En ook die jacuzzi. Aaah nu snap ik dat het juist voor jou geweldig is!”
Vrolijk worden we door Marina ontvangen. Trots en gastvrij vertelt ze over alles wat we kunnen gaan doen tijdens ons bezoek bij deze bijzondere Be-B.
Mijn zoon is nog meer verheugd, wanneer hij de airco op onze kamer al aan ziet staan met een fijne oplader bij zijn bed. En ik geniet van het uitzicht op de tuin.
“Maar dit is niet alles jongen. Kom, we gaan naar beneden. Daar is het pas feest voor jullie.” Gooit Marina in de groep.
Voordat we nog geen 3 minuten de trap af waren, had hij de dartpijltjes al glunderend van zich af gegooid. Het wordt nog leuker wanneer Marina ons op een app wijst, waarbij de onehundredandeighty net zo cool wordt uitgesproken als op tv.
“ Kijk dan! Hoe leuk. Deze voetbaltafel. Jaaaaa, hier kunnen wij ons zeker wel vermaken. En ook nog eens een vette beamer met een PlayStation 5!
De zakjes chips en blikjes Fanta, dat uitnodigend klaarstond, maakte ons bezoek voor deze jonge man te gek! Wat hebben we een lol gehad. Nog even in het donker met super vet geluid een PlayStation spelletje spelen. En het feest was compleet. Althans, dat dachten we. Niet wetende dat Marina ondertussen een geweldige film als verrassing voor hem had opgezet in haar super vette luxe Cinema. Het kon niet op.
Ondertussen genoot ik heerlijk, na een rondje infra rood sauna relaxed van mijn wijntje in de warme jacuzzi, voordat we ons fris opgemaakte bedje in kropen.
Uitkijkend naar het lekkerste ontbijtje dat ons ‘s morgens te wachten stond, vielen we als een blok in slaap.
De tafel stond al heerlijk gezellig in het zonnetje buiten opgedekt. De koffie geur en verse jus d’ Orange omarmde ons als pure verwennerijtjes. Samen met de andere lekkernijen.
Hoe willen jullie je eitje, zeg het maar? Hard gekookt? Zacht? Gebakken?
Het was puur genieten geweest met z’n twee. En ZELFS voor mijn puber gewoon jammer om weer weg te gaan.
Vergeten jullie niet je pinnetje te plaatsen op het bord, zodat ik in 1 oog opslag kan zien waar vandaan iedereen gekomen is? Vraagt Marina nog voordat ik m’n koffertje weer ingepakt op wilde tillen.
Deze Be-B is zeker een geweldige aanrader voor een verrassingsuitje van moeder en zoon.
“Fijne reis samen. Leuk dat jullie zo genoten hebben.” zwaaide Marina ons na. Tot de volgende keer.