Als je een cursus in de buurt hebt gedaan, gewoon even tijd voor jezelf nodig hebt. Of je een bruiloft in de buurt hebt en geen zin meer om naar huis te moeten rijden. Daarom ga je naar Be-B.

Afgelopen week was een drukke en productieve week voor de B&B. Er waren een aantal gasten die voor één persoon hadden gereserveerd en ik ben blij om te melden dat ze allemaal zeer tevreden zijn vertrokken.

De Be-B was de thuisbasis, de gasten genoten van de rustige en comfortabele sfeer die ik heb gecreëerd. Iedere gast heeft deze week gekozen voor het jacuzziarrangement en genoten van de warme temperaturen van het bubbelende water.

Mijn B&B is gelegen in een prachtige en rustige wijk midden in Wageningen. Er werd gevraagd naar suggesties in de buurt, er is gelukkig genoeg te doen hier in de buurt van de Be-B, ook in deze winterperiode. Ik was blij om te zien dat onze gasten zich vermaakten en ontspannen tegelijkertijd.

In het gastenboekje weer lovende woorden en de gasten beloven terug te komen. Het is zo leuk te lezen, dat de berichten beginnen met ‘Lieve Marina’. En wat er dan volgt, is niets dan lof. Als gasten de kans krijgen hier meer dan 1 nacht te blijven zie je een ware ontspanning in hun gezicht ontstaan.

Afgelopen week was een groot succes voor Be-B en ik ben dankbaar voor alle gasten die mijn B&B hebben bezocht.