Lokale lekkernijen voor een onvergetelijk verblijf.

Brood, bier, koffie en zuivel.

Bij Bed and Breakfast Be-B beleef je Wageningen directe omgeving met al je zintuigen. Ik serveer je niet zomaar een ontbijt, maar een smaakvolle reis door de regio. Ontdek de pure, ambachtelijke producten van lokale boeren, bakkers en brouwers. Proef Wageningen op haar best!

Van boer tot bord: verse, eerlijke producten

Ik haal de zuivel rechtstreeks van boerderij Veld en Beek, waar ze op een duurzame en diervriendelijke manier koeien melken. De verse melk en yoghurt proeven naar meer! Lekker brood komt van bakkerij Stroop, waar ambachtelijk brood nog met liefde wordt gebakken. En wist je dat er naast het Wagenings blond nu ook bier van een microbrouwerij uit Renkum in onze minibar hebben? Proef de Weizen, Saison of ga je voor de Tripple en geniet van unieke, lokale smaken.

Sangui van Danvi koffie: vers gebrand in Wageningen

De dag begin je met een kop verse koffie, gebrand van Sangui van Danvi bonen uit Wageningen. Volgens Frans’ perfecte recept gemalen, voor de ultieme smaakbeleving. Het koffieapparaat is hoogst persoonlijk door Frans gekalibreerd en zo zet je zelf het perfecte kopje koffie op elk gewenst moment van de dag.

Verse eieren uit het Binnenveld

Op tafel vind je altijd verse eieren van de boerderij in het Binnenveld. Perfect voor het gekookte ei, of heb je liever een gebakken of gepocheerd eitje. Lekker met verse bieslook uit mijn eigen kruidentuin! Naast de bieslook is er ook bijna altijd verse munt, heerlijk bij fruit of als thee met een beetje honing.

Meer dan een ontbijt: een beleving

Bij Bed and Breakfast Be-B proef je niet alleen de lekkerste streekproducten, je ervaart ook de passie en het vakmanschap van de lokale makers. Ontdek de verhalen achter de producten en geniet van gastvrije ontmoetingen met de Betuwse boeren, bakkers en brouwers.

Kom logeren en proef zelf!

Ben je klaar om te onthaasten en te genieten van de pure smaken van Wageningen? Boek dan een kamer bij Bed and Breakfast Be-B en laat je verrassen door onze lokale lekkernijen.

#BedandBreakfastBeB #Wageningen #Betuwe #Lokaal #Lekker #Ontbijt #Duurzaam #Eerlijk #Vakmanschap #Gastvrijheid