Afgelopen september was hier een gast uit Denemarken op bezoek. En afgelopen week kwam ze voor de tweede keer naar Wageningen. Dit keer om haar zoon op te halen, hij heeft de afgelopen maanden een Minor aan de universiteit gevolgd en deze zojuist succesvol heeft afgerond.
In haar eigen woorden beschreef ze haar verblijf als een onvergetelijke ervaring. “Marina’s Be-B in Wageningen kan ik van harte aanbevelen”, schreef ze. “Het ligt in een prachtige omgeving en alles is gewoon fantastisch, van de slaapkamer, de woonkamer, de bioscoop, de jacuzzi, tot de tuin, alles is gewoon heerlijk.”
De Deense moeder deelde haar perspectief op het verblijf, waarbij ze benadrukte dat het niet alleen een comfortabele plek was om te overnachten, maar ook een ideale uitvalsbasis om haar zoon te bezoeken terwijl hij zich bezighield met zijn academische bezigheden. “Het is een fantastische keuze voor ons en werkt heel goed wanneer ik in Wageningen ben en mijn zoon bezoek die aan de universiteit studeert”, voegde ze toe.
Haar zoon, die zelf in een studentenflat dicht bij de universiteit woont, waardeert de nabijheid van de Be-B tijdens de bezoeken van zijn moeder. Het gemak van de locatie, gecombineerd met de gastvrijheid en vriendelijkheid van Marina, maakt het verblijf niet alleen aangenaam, maar ook onvergetelijk.
Na het afronden van zijn Minor keert de Deense student terug naar huis, vergezeld door zijn moeder, die hem en zijn spullen weer meeneemt naar Denemarken. Maar de herinneringen aan hun verblijf bij Marina’s Be-B in Wageningen zullen voor altijd bij hen blijven, als een warme en gastvrije ervaring die ze koesteren. Op de wereldkaart stond al een pin op de locatie van de woonplaats van onze gast, en nu zal er nummer 2 eronder worden toegevoegd. Bovendien heeft de gast aangegeven dat ze in de toekomst terug wil komen om nog meer van Wageningen te bewonderen.
Als je op zoek bent naar een comfortabel en gastvrij verblijf in Wageningen, zoek dan niet verder dan Marina’s Bed and Breakfast. Net zoals deze Deense moeder het aanbeveelt, zul je je hier zeker welkom en thuis voelen.

Studeren jouw kinderen ook in Wageningen en wil je lekker de ruimte hebben om wat tijd met elkaar door te brengen dan is de Be-B een uitstekende plek om elkaar te ontmoeten. Op de reserveringspagina kun je de beschikbaarheid zien en als je wil direct boeken. Wie weet tot snel!


Hieronder haar verhaal in het Deens.
Marinas bed and breakfast i Wageningen kan jeg varmt anbefale. Det ligge i dejlige omgivelser, og alt er helt fantastisk, ligefra soveværelset, opholdsstuen, biograf, jacuzzi, haven alt er bare super skønt. Det er et fantastisk valgt for os og fungerer rigtig fint når jeg er i Wageningen og besøger min søn som studerer på universitetet i byen.
Han bor selv i studiebolig tæt på universitetet og jeg bor hos Marina’s bed and breakfast, når jeg nede og besøge ham. Det er rigtig centralt, tæt på centrum med gode indkøbsmuligheder og adskillige restauranter og desuden er der mange muligheder for at tage ud og se området. som absolut kan anbefales.
Jeg vil helt klart anbefale Bed and Breakfast hos Marina, det fungerer virkelig godt når man skal til Wageningen i forbindelse med universitetet. Desuden føler jeg mig virkelig velkommen hos Marina som er meget gæstfri, personlig og venlig.

Andere Blogs vind je op de overzichtspagina met andere verhalen en ervaringen, veel leesplezier!