December en de eerste maanden van het volgende jaar ze zijn zo nat en koud. Een uitje buiten de deur is in deze Coronatijd lastig te vinden. Maar de Be-B heeft alles wat er nodig is om er een heerlijke tijd van te maken.

In de Be-B is er zoveel ontspanning en vermaak mogelijk, het is geen straf er een extra nacht bij te boeken.

Het zou zo kunnen gaan, je komt samen met jouw partner of vriend(in) aan om 15.00 uur aan en geniet van het aangeboden welkomstdrankje en installeert daarna het meegebrachte weekendtas in de logeerkamer. Uit eten is er even niet bij deze komende weken, maar er zijn bijzonder veel eetgelegenheden in Wageningen die al het lekkers komen bezorgen. De gastvrouw heeft wel een paar suggesties.

Voor het avond eten een klein ommetje maken door de straten van Wageningen, de 100 jarige Julianastraat die vlakbij de Be-B begint is fantastisch versierd in deze dagen van het jaar. Misschien komen jullie de kerstman wel tegen in de straten van het Centrum. De gezellige winkelstraten heeft voor ieder wat wils. Om 1700 sluiten de winkels maar de pret gaat gewoon verder binnen de Be-B.

Kijk het journaal of het gemiste programma op het grootbeeld in de lounge en neem er een drankje bij uit de minibar.

Hebben jullie al besloten of er een echte film beleving volgt en welke filmtitel kan de gastvrouw voor jullie klaar zetten? Een van de aanraders Jurassic Park deel 1 en voelen en zien hoe deze film bedoeld is om te kijken. Of liever een musical zoals The Greatest Showman een feelgood film met fantastische muziek en een heerlijk verhaal om van te genieten.

Is er tijd voor een tweede film natuurlijk, waarom niet? Niemand die zegt dat je op tijd op je heerlijke bed moet gaan liggen. Het drankje en de overheerlijke popcorn gesmaakt, er is meer als je wil.

Een potje darten of een voetbalspel om de avond mee af te sluiten? Wie is er het meest fanatiek?

Het klokje slaat een keer bedtijd, maar dat is zeker geen straf. Stap lekker warm en gedoucht in het bed en als jullie elkaar erg lief vinden met een kleine moeite worden de bedden tegen elkaar aangeschoven. Kies een of meerder kussens en val heerlijk in slaap . Voor de liefhebben kan het rolluik ook nog dicht worden gemaakt en is het werkelijk aarde donker in de kamer. Maar dan ga je de zonsopgang wel missen. Als je net daarvoor wakker wordt geniet dan even van die eerste zonnestralen terwijl de waterkoker voor thee kookt en de koffie pruttelt. Het ontbijt is voor jullie in de maak, zoals jullie dat gisteren met de gastvrouw hebt afgesproken. Eten jullie bij de raampartij of lekker beneden met een kerstfilm op het scherm in de lounge. Het kan nog….

De infrarood sauna nog gebruiken kan natuurlijk ook, deze hoeft niet voor te verwarmen en het half uurtje doet wonderen voor de spieren. De douche mag je natuurlijk weer gebruiken en weer fris de kleren in. Voor een nieuwe dag weer helemaal bijgetankt.

Hadden jullie de elektrische auto mee, dan is deze ook opgeladen en klaar voor de terugreis, of blijven jullie nog een dagje?

Jullie zijn van harte welkom!