Wat was het spannend, zou de badkamer klaar zijn voor de eerste gasten. En dat is gelukkig wel gelukt. Al moest het met tussenoplossingen. Inmiddels is er in de Be-B al 10 keer overnacht, en allemaal tevreden mensen. Verschillende hebben al gezegd terug te willen komen, dat zijn fijne woorden om te horen.

De douche wacht alleen nog op een glazen deur maar die is net pas ingemeten. Nu hopen dat de levertijden van dit materiaal wel meevalt. Daarover binnenkort meer.

De allereerste boeking was al maanden van tevoren telefonisch ingepland, maar daarna wilde ik alle reserveringen via de site en/of www.bedandbreakfast.nl. Dat blijkt een fijne partner en ik hoop daar nog een lange samenwerking mee te hebben.

De website is online en de meest belangrijke zaken zijn er nu wel op te vinden, maar ik wil het verder uitbreiden. Veel leuke idee├źn in mijn hoofd en hoop dat het de komende tijd vorm gaat krijgen.

Gelukkig staan er al meerdere boekingen in de nabije toekomst en heb goede hoop dat deze wel blijven binnendruppelen. Maar ik ga aan de slag met promotiemateriaal om te tonen op de universiteit om daar de Be-B als goede optie voor gasten.