Als je mij persoonlijk kent weet je dat hier iedereen welkom is, ongeacht geslacht, geloof, huidskleur en welke seksuele voorkeuren je ook zou hebben. Maar hoe deel je dat met de buitenwereld?

Tegenwoordig is gastvrijheid meer dan het bieden van een comfortabel bed en een smakelijk ontbijt.  Het gaat over het creëren van een omgeving waarin iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt. Recentelijk heb ik deelgenomen aan een seminar bij Booking.com waardoor mijn perspectief op gastvrijheid is verbreed.

Het seminar, specifiek gericht op de gastvrijheid voor de LGBTQ+ gemeenschap, Het leerde me dat zelfs klein veranderingen een groot verschil kunnen maken in het verwelkomen van diverse gasten.

Een van de eerste stappen die ik vandaag heb genomen, is ervoor te zorgen dat er meer diversiteit te vinden is in de tijdschriften die ik aanbied aan mijn gasten. Door een breder scala aan tijdschriften aan te bieden waarin mensen zich kunnen herkennen.

Mijn intentie is dat iedereen die hier verblijft een stukje van zichzelf kan terugvinden en zich hier comfortabel voelt. Het is een kleine verandering die een grote impact kan hebben op de gastervaring.