Ik stel je voor aan het team wat deze Be-B zo extra bijzonder maakt.

 Doe je dit allemaal alleen?

 Mijn B&B biedt meer dan alleen een comfortabele kamer. Het is een ruimte doordrenkt met de suggesties en ideeën van anderen. Elke hoek en elk detail heeft een verhaal, een stukje verbeelding van verschillende mensen. Het maakt mijn B&B uniek en levendig. Gasten vragen me vaak: “Doe je dit allemaal alleen?” En hoewel ik veel doe, krijg ik waardevolle hulp van mijn bijzondere team.

Een Team van Toewijding

Mijn dagen beginnen met het voorbereiden van een heerlijk ontbijt en het klaarmaken van de kamer voor de nieuwe gasten. Dagelijkse schoonmaak, was, en inkopen behoren tot mijn takenlijst. Maar ik sta er niet alleen voor. Mijn toegewijde team helpt me om alles soepel te laten verlopen.

De Groene Hand van Ronald: Onze hovenier Ronald en zijn maat Tim zorgen regelmatig voor de tuin, waardoor deze altijd in topconditie is. Het is een prachtig stukje natuur dat onze gasten verwelkomt.

Tamara, de Achterwacht: Mijn dochter Tamara deelt niet alleen het huis met onze gasten, maar ze draagt ook bij aan de contentmarketing van de Be-B. Visitekaartjes, chocolade ontwerp en ook deze website heeft ze ontworpen. En wanneer er even niemand logeert, checkt ze of de bioscoop vrij is voor haar YouTube-avond. Bovendien staat ze paraat om gasten te ontvangen of te helpen met het opstarten van een film in onze eigen bioscoop.

Een Jacuzzi als Hoogtepunt

Het jaar 2023 bracht een van de grootste verbeteringen: een jacuzzi, mogelijk gemaakt door het advies van mijn goede vriendin Marielle. Het verplaatsen van een groot hek opende ruimte voor ontspanning en luxe. Het is een favoriet waar gasten nu volop van genieten.

Creatieve Inslag en Hulp van Vriendinnen

Mijn vriendinnen spelen ook een belangrijke rol in de creatieve flair van mijn B&B. Suggesties voor zelfgemaakte cruesli en jam hebben de ontbijttafel naar een hoger niveau getild. Het proberen van nieuwe ideeën en recepten is een doorlopend avontuur waarbij ik opensta voor inspiratie.

Els is de Magie achter de Administratie

Terwijl ik me focus op het creëren van een warme en gastvrije omgeving, is er een essentieel onderdeel waar ik niet zo bedreven in ben: de administratie. Maar gelukkig heb ik Els, mijn steun en toeverlaat als het gaat om de cijfers en financiën.

Klusteam Pieter 

Voor de opening heeft Pieter grotendeels de kamers opgeknapt tot de B&B die het nu is. En als er een storing is, hoef ik hem maar te bellen en als hij kan helpen is hij onderweg. Heerlijk, zo’n klusmaatje, toch?

De Weg naar Optimalisatie

Om mijn B&B constant te verbeteren, volg ik momenteel twee cursussen. Het bijhouden van de website, het optimaliseren van de dienstverlening, en het implementeren van innovaties zijn voor mij belangrijke doelen. Het is een continu leerproces dat mijn passie voor gastvrijheid en het runnen van een B&B voedt. Een groot aantal B&B eigenaren geven me inspiratie en motivatie om het geheel nog beter te kunnen presenteren, dank daarvoor o.a. Griet, Irmgard, Sandra, Petra, Linda en nog veel meer leuke collega’s.

Jouw Suggesties Zijn Welkom

Mijn B&B is een plek waar ideeën welkom zijn. Of het nu gaat om nieuwe suggesties voor de inrichting, verbeteringen aan het ontbijtmenu of andere creatieve invalshoeken, ik nodig mijn gasten en lezers uit om mee te denken. Samen maken we van elke ervaring in mijn Bed and breakfast iets bijzonders.

Kom Langs en Ervaar het Zelf!

Wil je de sfeer proeven en de unieke details ontdekken? Aarzel niet om een verblijf te boeken in mijn Bed and breakfast. Samen met mijn team zorgen we ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt, waar gastvrijheid en creativiteit samenkomen.

Tot snel in mijn Bed and breakfast, waar elke suggestie een stukje magie toevoegt aan de reiservaring van onze gasten!